Първоначално публикувано от xen0s
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Това турбо гарет 2256 ли е?
Collapse
X
-
Ако ще е подсилено валео ще е чисто ново. Ако е нещо по фенси вече, може 2ра ръка.Alfa Romeo GT 1.9 JTDm@150++ hp (remapped but not dynoed), Graphite Black, Distinctive, ExtremeTuning strut bar, TOORA 570 wheels, Koni STR.T shocks + Eibach ProKit springs
Comment
-
Първоначално публикувано от xen0s Покажи съобщениеАко ще е подсилено валео ще е чисто ново. Ако е нещо по фенси вече, може 2ра ръка.
Comment
-
Тъй като доста хора ми отговориха в тази тема, мисля пак да си задам въпроса тук вместо да отварям нова.
Тъй като искам още да размисля какво турбо искам, за идния месец по скоро ще се позанимая с генерацията и имам няколко въпроса:
1. Какъв диаметър да са тръбите (целева мощност някъде между 200 и 250 на колелата, най вероятно 200 но нека да не си слагам ботълнек)?
2. Има ли негативи при махането на катализаторите (catalytic converters)?
3. Абсолютно нуубски въпрос - гърнето ли е това което определя звука, иска ми се да имам плътен и малко по силен звук, но не да вдигам съседите.
4. Къде бихте препоръчали да се направи генерацията? Гледам extreme tuning са правили не малко алфи. Предложения ?Alfa Romeo GT 1.9 JTDm@150++ hp (remapped but not dynoed), Graphite Black, Distinctive, ExtremeTuning strut bar, TOORA 570 wheels, Koni STR.T shocks + Eibach ProKit springs
Comment
-
Първоначално публикувано от xen0s Покажи съобщениеТъй като доста хора ми отговориха в тази тема, мисля пак да си задам въпроса тук вместо да отварям нова.
Тъй като искам още да размисля какво турбо искам, за идния месец по скоро ще се позанимая с генерацията и имам няколко въпроса:
1. Какъв диаметър да са тръбите (целева мощност някъде между 200 и 250 на колелата, най вероятно 200 но нека да не си слагам ботълнек)?
2. Има ли негативи при махането на катализаторите (catalytic converters)?
3. Абсолютно нуубски въпрос - гърнето ли е това което определя звука, иска ми се да имам плътен и малко по силен звук, но не да вдигам съседите.
4. Къде бихте препоръчали да се направи генерацията? Гледам extreme tuning са правили не малко алфи. Предложения ?
Премисли добре какво точно искаш и после се обърни към някой който го е правил да те насочи към точнте части които ще са ти необходими, за не стане двойна работа.......
В София има доста хора които се занимават с това, например!
Ако пък сам си правиш колата, разгледай тунинг раздела....
Имаше хора които се отказах след като разбраха какво точно ще се прави.....
Успех!sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
Comment